Bob!RynthidZerzelikyrAyanAerlintheNeftetgearknightsdarkisleSanctuary

Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Plugin/Utility Releases and Community Support. Do not release software without the author's consent.
DixonDT
Posts: 14

Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#1 » November 22nd, 2018, 6:59 am

Hey!

I'm attempting to use MuleTradeIt, and I can get as far as to have the plugin display the items I have for sale in the trade window, but ONLY upon telling it "Show" with trade window open. It does NOT display the "Greeting" message, or "Goodbye" message, nor does it respond to "Help" or "point" or any of the standard actions we've all come to know lol

Is there some file I need to edit before this will work? Is it just outdated? I found it on the list of Decal plugins on the GDLE website.

If you have a different method of bot-selling, Any and all info is greatly appreciated! This is driving me nuts!

Thank you so much in advance!

-Dixon

Tink Dirty To Me
Real Dixon Cider DT
Neamo DT
Virtuous Vinny
Janet Jackson Five (Buff Bot)
0 x

User avatar
Immortalbob
Site Admin
Posts: 575
Contact:

Re: Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#2 » November 22nd, 2018, 9:13 am

Unfortunately you're gonna have to wait until the next patch to gdle (1.25) trade windows are currently borked. It should go live sometime in december. People are currently using a skunkworks script called skunktrader to run a tradebot, however that may break when the fix goes in...
1 x
Immortalbob of MT

DixonDT
Posts: 14

Re: Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#3 » November 22nd, 2018, 9:26 am

Ironically enough, I found your post on Discord of the Skunkworks Trader... I followed the steps to install it EXACTLY numerous times, But I can't get Skunkworks to show up in decal when I log in game. Also, Upon looking in decal, I've noticed I can't get Skunkworks to show the Update from 3.5.500 to 3.5.509

I've replaced the .dll in skunkworks directory with the updated one, as instructed, but no luck..

It's become personal now... lol

Tried it on two PCs btw. One running Win 10, the other Win 7

Have you heard of this issue?

Thanks again for everything you do for the game IB!
1 x

User avatar
Immortalbob
Site Admin
Posts: 575
Contact:

Re: Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#4 » November 22nd, 2018, 12:03 pm

honestly, i haven't used skunkworks since the mid 2000's...all i know is what you said you tried already. sorry :/ imo, wait for the next patch, it should make muletradeit functional again, it works on the test server currently.
1 x
Immortalbob of MT

DixonDT
Posts: 14

Re: Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#5 » November 22nd, 2018, 2:48 pm

Thanks bud

Im going to keep messing around with it, and maybe try to get a'hold of someone who currently uses it and see if they had any issues.

If I find a solution, i'll post it here.

Happy Turkey Day!
0 x

DixonDT
Posts: 14

Re: Having trouble getting "MuleTradeIt" To work. What do all the tradebots use?

Post#6 » November 22nd, 2018, 5:23 pm

UGGGGGGG lol

I'm gonna lose my mind.
0 x

Return to “Utilities and Plugins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login  •  Register